Oba týmy starších žáků se v sobotu 9.listopadu zúčastnili dalšího kola. Toto kolo se konalo v Kutné Hoře. Tentokrát byli našimi soupeři Náchod, Kutná hora a také jsme hráli tým A proti týmu B. Cesta tam byla únavná a dlouhá, ale i přesto jsme z nás dostali maximum. První zápas hrálo Brno B proti Náchodu. Tento zápas jsme sice prohráli 11:9, ale získali jsme důležité zkušenosti a zahráli si dobrou hru proti dobrým soupeřům. V tomto zápase byl náš nejlepší hráč Lukáš Holík s pěti koši, potom Kryštof Malina se 3 koši. Náš druhý zápas byl Brno A proti Brno B. Tento zápas vyhrálo Brno A 16:9. Nejlepším střelcem zápasu byl Samuel Franzki se šesti koši a své první koše v korfbalové kariéře zaznamenali sourozenci Vyskočilovi. Poslední zápas, který jsme v sobotu hráli bylo Brno A proti Kutné Hoře. Kutná Hora nás v minulé sezoně několikrát porazila, takže jsme pilně trénovali a nakonec je porazili s přehledem 21:2. Nejlepší střelec tohoto zápasu byl Vojta Holík.

Tereza Blahoudková

Brno B – Náchod 9:11 (poločas 3:5)
Střelci Brna: Holík Lukáš 5 košů, Malina Kryštof 3, Pařilová Natka 1.

Brno A – Brno B 16:9 (poločas 11:6)
Střelci Áčko: Franzki Sam 6 košů, Jokl Tonda 3, Drobníková Anička 2, Němeček Martin 2, Čarvašová Verča 1, Holík Vojta 1, Pražáková Maruška 1
Střelci Béčko: Grygerová Nikča 2, Malina Kryštof 2, Holík Lukáš 1, Petřík Honza 1, Theissig Honza 1, Vyskočil Ondra 1, Vyskočilová Lucka 1.

Brno A – Kutná Hora    21:2 (poločas 11:1)
Střelci Brna: Holík Vojta 7 košů, Čarvašová Verča 3, Drechsler Kuba 3, Franzki Sam 2, Kozel Ondra 2, Ježková Kája 2, Jokl Tonda 1, Němeček Martin 1.