3. kolo České dorostenecké korfbalové extraligy, které se kvůli nenastoupení týmů z Náchoda a Znojma z důvodu karanténních opatření odehrálo v Brně – Maloměřicích, započalo vzájemným zápasem KK Brno „A“ vs „B“.

Tým B ze začátku utkání bleskově zaútočil a podařilo se mu vstřelit dva koše. Áčkový tým si však stav 0:2 nenechal dlouho líbit a do poločasu otočil na 14:3, zápas skončil výsledkem 25:5. Nejlepším střelcem utkání se stal Martin Němeček s 6 proměněnými šancemi, za ním v těsném závěsu Samuel Franzki s 5 koši.

Ani následující zápas proti KK TJ Sokol Koblov se Brnu „B“, možná kvůli pár kritičtějším chvilkám v obraně, nepodařilo vyhrát. Po slabší první (10:4 v poločase) a vyrovnané druhé polovině skončilo utkání se skóre 16:10 pro Koblov.

V posledním zápase se utkalo Brno „A“ s Koblovem. Brno hned ze začátku zatlačilo na soupeře a sérii prvních 6 vstřelených košů přerušila až proměněná penalta soupeře. Utkání skončilo 30:10 (16:3). Nejcennějšími hráči Brna byli Vojtěch Holík s 6 koši a Nikola Grygerová s Martinem Němečkem, kteří oba Brnu přinesli 5 košů. 30. koš vybojoval Lukáš Holík.

Další kolo se pravděpodobně odehraje 4. 12 v Ostravě, kde se znovu utkají Brněnské týmy s Koblovem.