Svátek českého korfbalu se vrací do Brna. Hned o třech korfbalových titulech se rozhodne v sobotu 29. dubna 2023 v brněnské hale Vodova. Těšte se na strhující podívanou, zajímavý doprovodný program a hlavně dva brněnské týmy v akci. Dorostenci budou obhajovat loňské vítězství a A tým může získat čtvrtý seniorský titul v klubové historii. Přijďte jim udělat parádní atmosféru a dotlačit je k vytouženým cílům.

Harmonogram dne:

10.00 – Finále České dorostenecké korfbalové extraligy:
Korfbal klub Brno x vítěz semifinále (SK RG Prostějov/MS YMCA Znojmo)
Ve finále České dorostenecké korfbalové extraligy vyzve vítěz základní části a obhájce titulu, domácí celek Korfbal klub Brno vítěze semifinálového utkání. To se odehraje v sobotu 22. dubna a o účast na finálovém dni se utká tým Znojma s týmem Prostějova. Zápas začíná v 10.00.

12.00 – Finále 1. České korfbalové ligy
MS YMCA Znojmo “B” x SK RG Prostějov B
O titul v druhé nejvyšší korfbalové soutěži v Česku se utkají B týmy Znojma a Prostějova. Prostějov bude zcela jistě chtít obhájit zlato z loňského ročníku, to mu však určitě Znojmo nedaruje zadarmo. Svědčí o tom i fakt, že obě letošní srovnání sil vyšla vítězně pro znojemský tým, který navíc má za sebou snový ročník, kdy z loňského posledního místa letos zamířil rovnou do finále. Prostějov naopak bude chtít navázat na vynikající výsledky ze základní části, kdy bylo nejčastěji skórujícím a zároveň nejméně inkasujícím týmem.
Jak dopadne finálové utkání bude k vidění v pravé poledne.

14.00 – Finále České korfbalové extraligy
Korfbal klub Brno x KCC Sokol České Budějovice
Vrcholem dne bude souboj o titul Mistra České republiky. Brno na domácí palubovce vyzve vítěze základní části České Budějovice. Oba týmy se letos utkaly dvakrát, kdy z těchto střetnutí vyšel vítězně jednou brněnský i českobudějovický tým. Zajímavé bude zcela jistě srovnání odlišných herních stylů obou celků. Českobudějovický tým sází na střelecky potentní trio Vlastimil Krejčí, Rosťa Kortus a Petr Pešák, naopak Brno bude sázet na úspěšné střelkyně z řad žen v podobě Sáry Sahatciu a Elišky Zieglerové.
Připíše na své konto čtvrtý titul Brno nebo se již pojedenácté bude z trofeje radovat tým z jihu Čech? To se dozvíme v zápase, který začne ve 14.00.

Finálový den se uskuteční za podpory následujících partnerů:
STEEL MONT UNIhttp://smucz.cz/
Grighttps://www.grig.cz/
Revitalstavhttps://www.revitalstav.cz/
Oborová zdravotní pojišťovnahttps://www.ozp.cz/
STAREZ – SPORThttps://www.starez.cz/
Loklokhttps://loklok.cz/
Hummelhttps://www.inasport.cz/
Statutární město Brnohttps://www.brno.cz/
Sanasporthttps://www.sanasport.cz/
POINT CZhttps://www.pointcz.com/
Vosíme.czhttps://www.vosime.cz/
collallochttps://www.collalloc.com/cs