O tomto víkendu se konaly soustředění do U15, U17 a U19 let. Brno mělo na těchto soustředění klasicky velké zastoupení, když dohromady ve všech kategoriích tvořilo devět kluků a jedenáct holek + trenérka U19 Sára Sahatciu.

Největší zastoupení bylo v U19, které mělo soustředění v Kutné Hoře a zároveň se z tohoto víkendu tvořila nominaci na vánoční turnaj v Rotterdamu. začátek už byl v pátek 10:00, kde na meetingu hráči dostali mnoho informací od hlavního trenéra Davida Konečného například jak bude soustředění probíhat a také jak to bude se spaním, protože se nakonec spalo v Kolíně, i když se trénovalo v Kutné Hoře. Soustředění bylo z velké části zaměřeno na taktiky kolem koše, střídavý asistent a zdokonalování střeleckých dovedností. Nominaci dostali celkově šest hráčů Brna a to Martin Němeček, Lukáš Holík, Honza Theissig, Kryštof Malina a z holek Sofie Vojnová a Jitka Štěpánová.

Pro reprezentaci U17 to bylo letos už druhé soustředění, které se opět velkou částí konalo v Kostelci na Hané a trenéři vybírali nominaci do Rotterdamu 6 kluků a 6 holek. Toto soustředění bylo převážně hrací, kde se hráči sehrávali mezi sebou a pilovali taktiky na vánoční turnaj v Rotterdamu. Nominaci na tento turnaj dostalo i mnoho brněnských hráčů, kdy se z kluků do nominaci probojoval Tobiáš Vojna a z holek Kateřina Malinová, Barbora Havlová, Marie Matejová a Klára Cholavová.

Soustředění U15 bylo pro ročníky 2011. Soustředění probíhalo od soboty do neděle v Kutné Hoře, kde zároveň probíhal trenérský kurz. Pod vedením trenéra Lukáše Filipa se shromáždilo více než 20 dětí. Brno zde mělo taktéž své zastoupení, hráči posbírali mnoho zkušeností a vyzkoušeli si hrát s ostatními hráči z jiných klubů.

Nakonec chceme poděkovat všem zúčastněním a přejeme jim mnoho úspěchů v reprezentaci.