V sobotu 4. 11. se v Žebětíně na ZŠ Otevřená uskutečnil první turnajový den přípravky, minižáků a mladších žáků této sezóny. Den byl plný úspěchů a nadšení ve všech věkových kategoriích.

Přípravka mezi sebou odehrála tři zápasy a minižáci šest zápasů. Týmy A a B mladších žáků poměřily síly s korfbalisty a korbalistkami z klubu Aska. Odehrály s nimi každý po jednom zápase. Zápasy sice neproměnily ve svůj bodový prospěch, ale hráči získali mnoho nových zkušeností stejně jako hráči z ostatních věkových kategorií.

První zápas mladších žáků A skončil po 20 minutové bitvě 4:9 pro tým Aska. Béčko drželo krok s týmem Aska celý první poločas, kde bylo skóre vyrovnáno na 3:3, avšak v druhém poločase se hráči z Asky dokázali ještě třikrát prosadit a výsledné skóre tak bylo 3:7 pro Asku. V následném zápase se proti sobě postavili hráči týmů mladších žáků A a B. Tento zápas dokázali na svou stranu přetáhnout hráči z A týmu mladších žáků, a to přesně o tři koše. Zápas nakonec skončil 3:6 pro A tým mladších žáků. V kategorii minižáků zvítězil tým modrých a v přípravce tým červených.

Další turnaj, na který se můžeme těšit, čeká hráče a hráčky na ZŠ Otevřená 25. listopadu.

Autor fotografií BRIng. Všechny fotografie nejdete na webu BRIng.zonerama.com